viernes, 8 de febrero de 2013

4t DIA: AUSCHWITZ - BIRKENAU

Bona tarda a tots!


Falten adjectius per descriure la sortida d'avui: el camps de concentració de Auschwitz I i Auschwitz II- Birkenau. Simplement impressionant! Ens ha xocat molt tot el que hem pogut veure en directe als camps ja que tot es conserva molt bé. A més a més, hem tingut la sort de tenir una guia esplèndida que ens ho ha explicat tot perfecte. Tots els que avui hem estat a Auschwitz entre tristos i emocionats per poder haver vingut a reviure aquesta part desastrosa de la història.

Aquesta tarda ja tots els alumnes son amb els seus polonesos acabant de tancar les últimes hores de viatge. En menys de 24 hores ja som a casa. Ha passat molt ràpid però estem gaudint molt de l'experiència.

Una abraçada i fins demà!!












1 comentario:

  1. Des del caliu de casa nostra NO ens podem arribar a imaginar el que heu vist... i menys encara el que aquells milions de persones varen patir. Nosaltres aquí a Barcelona, amb els companys que no han viatjat hem aprofitar per treballar i reflexionar sobre l'holocaust... Tant debó mai més torni a succeir quelcom semblant... confiem en la bondat de les persones.

    ResponderEliminar